Back to tenders & grants page
Serveis d'assistència tècnica per a la implementació i desenvolupament de dos Speed Datings de reclutament i networking de perfils digitals vinculats a grans esdeveniments de ciutat (Exp. 07/20) Defence & Security Serveis d'assistència tècnica per a la implementació i desenvolupament de dos Speed Datings de reclutament i networking de perfils digitals vinculats a grans esdeveniments de ciutat (Exp. 07/20)
Receive Tenders like this by email

Serveis d'assistència tècnica per a la implementació i desenvolupament de dos Speed Datings de reclutament i networking de perfils digitals vinculats a grans esdeveniments de ciutat (Exp. 07/20)

Barcelona ACTIVA SAU SPM has announced on 13 Feb 2020 that is accepting bids for the following project: Serveis d'assistència tècnica per a la implementació i desenvolupament de dos Speed Datings de reclutament i networking de perfils digitals vinculats a grans esdeveniments de ciutat (Exp. 07/20).

The tender will take place in Spain and will cover the Defence & Security industry.

The total value of the project is estimated at 30.000,00 € sense IVA 36.300,00 € IVA inclòs (21,00%), ex VAT and you can apply until 03 Mar 2020.

After the deadline, Global Database will announce the contract award for Serveis d'assistència tècnica per a la implementació i desenvolupament de dos Speed Datings de reclutament i networking de perfils digitals vinculats a grans esdeveniments de ciutat (Exp. 07/20). In order to stay up-to-date with this tender and also to receive daily notifications about similar projects, you can subscribe to our newsletter for free.

Bellow you can find more information about the tender description and the bidding procedure.

Location: Spain

General information

Donor:

Barcelona ACTIVA SAU SPM

Industry:

Defence & Security

Status:

Accepting bids

Timeline

Published:

13 Feb 2020

Deadline:

03 Mar 2020

Value:

30.000,00 € sense IVA 36.300,00 € IVA inclòs (21,00%)

Contacts

Name:

Not available

Phone:

Not available

Email:

Not available

Description

Serveis d'assistència tècnica per a la implementació i desenvolupament de dos Speed Datings de reclutament i networking de perfils digitals vinculats a grans esdeveniments de ciutat (Exp. 07/20)

Òrgan de contractació:
Barcelona ACTIVA SAU SPM
Codi d'expedient:
07-20
Tipus d'expedient:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Altres serveis
Procediment d'adjudicació:
Obert
Compra pública d'innovació:
No
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Serveis d'assistència tècnica per a la implementació i desenvolupament de dos Speed Datings de reclutament i networking de perfils digitals vinculats a grans esdeveniments de ciutat.
Pressupost de licitació:
30.000,00 € sense IVA 36.300,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
1 any
Àmbit geogràfic:
Barcelona
Termini de presentació d'ofertes:
03/03/20 14:00 h
Observacions:
Programa Operatiu FEDER Catalunya 2014-2020 Operació 1 Millora del teixit econòmic empresarial de la ciutat de Barcelona, Actuació 1.4 It Academy.
Valor estimat del contracte:
90.000,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Contracte harmonitzat:
No
Obertura de pliques (Obertura sobres 2A.) :
05/03/20 13:00 Seu Central de Barcelona Activa, carrer Llacuna, 162.
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
Fins a 2 anys addicionals.
Es preveuen modificacions als plecs:
No

Dades de l'anunci

 
Reserva social:
No
Divisió en lots:
No
Nombre de lots:
No hi ha lots
Criteris d'adjudicació:
Ponderació: 50.00 - Criteri: Automàtics
Ponderació: 50.00 - Criteri: De judici de valor
S'accepten variants:
No
Codi CPV:
79000000
Garantia provisional:
No
Solvència econòmica i financera
Mitjà de solvència:
Xifra anual de negoci
Descripció:
Volum anual de negocis referit al millor dels tres últims exercicis anteriors a la data de presentació de les proposicions o en funció de les dates de constitució o d'inici d'activitats de l'empresa, ha de tenir un valor superior a 45.000,00€. En el cas de què la data de constitució de l'empresa o d'inici d'activitat sigui inferior a un any comptat des de la data final de presentació de proposicions, el requeriment s'entendrà, proporcional al període.
Solvència tècnica i professional
Mitjà de solvència:
Treballs realitzats
Descripció:
Import anual, sense incloure els impostos, que l'empresa licitadora ha de declarar com a executat durant l'any de superior execució en el decurs dels últims tres anys en serveis o treballs de naturalesa igual o similar que els que constitueixen l'objecte d'aquest contracte ha de ser com a mínim de 21.000,00€.

D'acord amb la previsió de l'article 90.4 LCSP, les empreses amb una antiguitat, computada des de la data d'inscripció en el registre corresponent o, si no procedeix, des de la data de la seva constitució, inferior a cinc anys, no han d'acreditar l'experiència, és a dir, l'import anual executat i declararan la seva solvència tècnica segons els altres criteris establerts en aquest apartat.
Mitjà de solvència:
Tècnics o unitats tècniques
Descripció:
Personal tècnic, integrat o no en l'empresa, participant en l'execució del contracte ha de ser com a mínim de tres persones, un/a cap de projecte, que s'encarregaria de la interlocució amb Barcelona Activa i de la coordinació de l'Speed-Dating en les tres fases (Pre-Speed-Dating/ Speed-Dating/ post-Speed-Dating) i dues persones tècniques que donin suport en l'execució del servei.

Aquestes tres persones han de tenir els títols o acreditacions acadèmics o professionals següents: formació universitària en ciències socials (ADE, Economia, Dret, Sociologia o similar o assimilable a l'objecte del contracte); i una experiència mínima de tres anys en activitats relacionades amb l'objecte del contracte.

Plecs

 

Documentació

 

Get free access to our Tenders & Grants Database

Our service is free of charge and will always be

Join Now

Donors

Find out more